Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για ένδειξη αδυναμίας της πολιτικής μας αν δεν επεκτείνουμε στα 12 ΝΜ με την Αλβανία..! (βίντεο)

 

Τετάρτη 18 Δεκ. 2019

"Κύκλος Ιδεών" εκδήλωση : «Οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στη Μεσόγειο και ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Στο πάνελ εκτός του "οικοδεσπότη" Ευάγγελου Βενιζέλου, συμμετείχαν:

Συντονιστής ο Αλέξης Παπαχελάς, η Ντόρα Μπακογιάννη και οι Πρέσβεις Αποστολίδης και Σαββαΐδης. 

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις τόσο του κυρίου Βενιζέλου όσο και της κας Μπακογιάννη... 

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε συγκεκριμένα ότι υπογράψαμε την πολύ καλή συμφωνία με την Αλβανία του 2009 με την Αλβανία να έχει 12 ΝΜ χωρικά ύδατα και εμείς 6 ΝΜ...

Προσέξτε στο τέλος του βίντεο, την τοποθέτηση-απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη, στα όσα ανέφερε ο κ. Βενιζέλος σχετικά με τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας και την επέκταση τους...

Η κα Μπακογιάννη τόνισε σχετικά με την Αλβανία "Θεωρώ ότι Ελλάδα σήμερα μπορεί να επεκτείνει στα 12 ΝΜ με την Αλβανία και δεν αποτελεί κανένα μήνυμα και προς κανέναν ότι έχουμε την παραμικρή δεύτερη σκέψη για τα δικαιώματα μας κάπου αλλού...Θεωρώ ότι με την Αλβανία μπορεί να δοθεί ένα σαφές μήνυμα το οποίο είναι δικό μας και τελεία και παύλα..

Είναι ένδειξη αδυναμίας η πολιτική μας αυτή την στιγμή, σε μια περιοχή στην οποία κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να την έχουμε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.