Απάντηση από το Sputnik V στον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Απάντηση από το Sputnik V στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω διαδικτυακής ανάρτησης του. Συγκεκριμένα απαντάει στις αμφιβολίες που εξέφρασε ο Έλληνας πρωθυπουργός  στη Βουλή, αρνούμενος την προμήθεια του ρωσικού εμβολίου επειδή αμφιβάλλει για την παραγωγική δυνατότητα από τη Ρωσία. 

 Sputnik V confirms that even given requests from 59 other countries, it can supply Greece already in May with vaccine for 500,000 people. Together we are stronger!✌️
👇https://t.co/rsGRxRiUXG

 

Μάλιστα του απάντησε αναρτώντας ένα άρθρο του euractiv.com, στο οποιο υπήρχε και μια τεράστια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην κόντρα του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα, οι υπεύθυνοι της διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ρωσικού εμβολίου σχολιάζουν ότι υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα για την διάθεση του εμβολίου στην Ελλάδα και ότι μπορεί να καλύψει σε ένα μήνα των εμβολιασμό 500.000 πολιτών:  

«Το Sputnik V επιβεβαιώνει ότι ακόμη και με τις μέχρι σήμερα παραγγελίες από 59 άλλες χώρες, μπορεί να προμηθεύσει την Ελλάδα μέσα στο Μάιο με δόσεις για 500.000 άτομα. Μαζί είμαστε δυνατότεροι!» αναφέρει.

 

Σχόλια