Πέτρινα βατραχάκια "φένγκ σούι" για προστασία από αρνητική ενέργεια & κακό μάτι στο γραφείο του πρωθυπουργού ...γράφουν τα "PARAPOLITIKA"

Σύμφωνα με άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γιάννη Κουρτάκη, parapolitika.gr 

τα πέτρινα βατραχάκια στο πρωθυπουργικό γραφείο είναι αυτά που φροντίζουν για το φενγκ σούι και κατ' επέκταση την καλή ενέργεια του πρωθυπουργού.


«Τα πέτρινα βατραχάκια, σε στάση διαλογισμού, είναι χαρακτηριστικά σύμβολα του φενγκ σούι και τα είδαμε να κοσμούν τόσο το γραφείο του, όσο και την βιβλιοθήκη του, ανάμεσα σε πολλά βιβλία. Τι συμβολίζουν; Σύμφωνα με το φενγκ σούι προσφέρουν προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια και κακό μάτι, αλλά παράλληλα και συναισθηματική ισορροπία, αγάπη, ευτυχία και αφθονία. Ο χαμογελαστός βάτραχος δε σε στάση λωτού, συμβολίζει στο φενγκ σούι την ισορροπία ανάμεσα σε πνεύμα-σώμα-μυαλό».

Παρακάτω, συνεχίζει την ανάλυση για τον βάτραχο επισημαίνοντας ότι «το φενγκ σούι προτρέπει να τοποθετήσουμε έναν βάτραχο μέσα στον εργασιακό μας χώρο για να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα, την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, την προστασία από κάθε είδους απώλεια και κυρίως για να προσελκύσετε την επιτυχία, την καλή τύχη, τη σοφία και τη μάθηση και την έμπνευση» ενώ παράλληλα «βοηθάει επίσης σε μια ολοκληρωτική αναγέννηση που αναζωογονεί και οδηγεί σε νέες προοπτικές και καταστάσεις».

Το άρθρο καταλήγει λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Αυτά βέβαια είναι οι ισχυρισμοί και οι προτροπές του φενγκ σούι. Το κατά πόσο είναι αποτελεσματικοί αυτό αφορά την υποκειμενική κρίση. Στην περίπτωση του πρωθυπουργού πάντως… χρειάζεται δουλίτσα ακόμη

Σχόλια