Τη διερεύνηση του θέματος μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση & παρέμβαση του εισαγγελέα ζητάει ο Νικήτας Κακλαμάνης! (βίντεο)

Υπέρ της διερεύνησης του θέματος που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα «Documento» για τον Μένιο Φουρθιώτη τάχθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως «ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα στη Βουλή», ενώ επεσήμανε πως θα περιμένει και ο ίδιος την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη φύλαξη που φέρεται να του παρείχε η Αστυνομία. «Εγώ πάντως από το ‘90 που είμαι βουλευτής δεν το έχω ξαναδεί αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ακόμα ότι είτε αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας, είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διερευνηθούν και οι καταγγελίες που αφορούν στο πρόγραμμα Συν-Εργασία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για την εισβολή του Μένιου Φουρθιώτη με μπράβους στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακάλυψαν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του παρουσιαστή στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, είπε ότι δεν του έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο όπως και στη συντριπτική πλειονότητα των πολιτικών όλων των παρατάξεων.

Ακόμη, ο Νικήτας Κακλαμάνης στάθηκε στο πλευρό του Γιάννη Βρούτση που δέχεται σφοδρά εσωκομματικά πυρά και έχει προκαλέσει τη δυσφορία του Μαξίμου γιατί επέλεξε να μιλήσει στο Documento και όχι σε κάποιο φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση ΜΜΕ. Όπως είπε, πιστεύει ότι ο Γιάννης Βρούτσης επέλεξε αυτή την εφημερίδα γιατί είχε ως κύριο θέμα την υπόθεση Φουρθιώτη.

Σχόλια