Τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος Μαγνησίας της ΕΛΕΠΑΠ στο Βόλο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) Δημήτρης Κοντούρης και ο ταμίας Ιωάννης Τσακανίκας.
Οι εκπρόσωποι του ΣΟΕΔ συναντήθηκαν με την Αντιπρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ στη Μαγνησία κα Νικολία Παπαγεωργάκη-Χανδέλη και την Υπεύθυνη του Παραρτήματος κα Σταυρούλα Ευαγγέλου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της δομής και για τα προγράμματα εκπαίδευσης και αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές και νευροαναπτυξιακές δυσκολίες.
Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη διαδικασία που ακολουθείτε προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθήσει ένα παιδί προγράμματα που υλοποιούνται στο συγκεκριμένο παράρτημα όπως είναι φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες, λογοθεραπείες κτλ καθώς και για το εάν και πώς τα παιδιά των στρατιωτικών μπορούν να συμμετέχουν στα προγράμματα με την πλήρη κάλυψη από το ασφαλιστικό ταμείο του στρατού.
Τέλος και από τις δύο πλευρές σημειώθηκε η ανάγκη συνεργασίας στο μέλλον καθώς η στήριξη στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.
Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο)
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΠΑΠ www.elepap.gr
Άρτεμις Καλαμογιώργου
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου ΣΟΕΔ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.