Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Κυπριακό: Ετοιμάζουν βαλίτσες για Γενεύη - Συνάντηση Αναστασιάδη με Μητσοτάκη στην Αθήνα


Στη Γενεύη αναμένεται το Σαββατοκύριακο ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, για την άτυπη συνάντηση 5+1 για την Κύπρο, από τις 27-29 Απριλίου.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ επιβεβαίωσε ότι ο Αντόνιο Γκουτέρες θα ταξιδέψει στη Γενεύη και θα φιλοξενήσει προσωπικά τις συνομιλίες για την Κύπρο.

«Το πιθανότερο θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο και θα είναι στη Γενεύη από τη Δευτέρα», πρόσθεσε.

Στις 10:30 το πρωί σήμερα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιείται ενόψει της διεξαγωγής της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη που έχει συγκαλέσει ο ΓΓ των ΗΕ, για σκοπούς συντονισμού και αλληλοενημέρωσης.

Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται, επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Κυριάκος Κενεβέζος και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυριάκος Κούρος.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο αυθημερόν. Euronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.