Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Μετά το φένγκ σούι με τα πέτρινα βατραχάκια, ήρθε το έτος του βοδιού...


Άλλο ένα σύμβολο Φένγκ Σούι στο γραφείο του περικυκλωμένου από βατραχάκια πρωθυπουργού

Η επαγγελματική φωτογράφηση με φόντο το αδέσποτο συμπαθέστατο σκυλάκι που υιοθέτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Πίνατ, έβγαλε άλλη μία είδηση.
Εκτός από τα πέτρινα βατράχια που έχουν κυριεύσει το πρωθυπουργικό γραφείο, στο τραπέζι του σαλονιού, υπάρχει και ένα άγαλμα μοσχαριού.

Άλλο ένα σύμβολο Φενγκ Σούι στο πρωθυπουργικό γραφείο...

Και για να μην ξεχνάμε...το 2021 είναι το έτος Βοδιού...!!


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.