Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Τιμή στην προσφορά των Αυστραλών και Νεοζηλανδών (ANZAC) στον Α’ & Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη Μάχη της Καλλίπολης


Την Λήμνο επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφάνης.
Από χθες βρίσκεται στην Λήμνο ο Πρέσβης της Αυστραλίας κ. Σπύρου αλλά και ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.


Οι τρεις τους συναντήθηκαν στην 88 ΣΔΙ με αφορμή την απόφαση του υπουργείο Βετεράνων της Αυστραλίας σχετικά με την κατασκευή μνημείων στο νησί της Λήμνου, ως ένδειξη τιμής στην προσφορά των εκστρατευτικών σωμάτων Αυστραλών και Νεοζηλανδών ANZAC (Australian and New Zealand Army Corps) στον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη Μάχη της Καλλίπολης
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και άτυπη (λόγω των περιοριστικών μέτρων covid -19) κατάθεση στεφάνων στο συμμαχικό νεκροταφείο του Μούδρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.