Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Τουρκική NAVTEX για ασκήσεις με πυρά ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελόριζο

Για μια ακόμη φορά η Τουρκία προκαλεί και ανακοινώνει NAVTEX για ασκήσεις με πυρά πολύ κοντά στις ακτές της Ρόδου και στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο νησί των Ιπποτών και το Καστελόριζο.

Η άσκηση, σύμφωνα με τον υδρογραφικό σταθμό της Αττάλειας, θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου και η δεσμευμένη περιοχή (το νούμερο 1 στον χάρτη) ξεκινά από τα τουρκικά παράλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.