Ετοιμάζουν βαλίτσες ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα για Αθήνα...

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, η Δούκισσα της Κορνουάλης ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Ελλάδα. 

Το βασιλικό ζευγάρι ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα επισκεφθεί την Αθήνα, αργότερα αυτό το μήνα για να γιορτάσει τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Οι εορτασμοί της Ημέρας της Ανεξαρτησίας θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 25 Μαρτίου. 

Η επίσκεψη σηματοδοτεί το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό από την πιο πρόσφατη περίοδο lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο εν μέσω COVID-19. Το τελευταίο ταξίδι τους ήταν στη Γερμανία το Νοέμβριο του 2020, για να λάβoυν μέρος στην Κεντρική Τελετή Μνήμης του Βερολίνου. 

Ο Τσαρλς και η Καμίλα θα παρευρεθούν σε δεξίωση στην Εθνική Πινακοθήκη της Ελλάδας που άνοιξε πρόσφατα, την οποία φιλοξενεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Θα παρευρεθούν επίσης σε τελετή κατάθεσης στεφανιών στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος και σε παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση στις 25 Μαρτίου. 

Τοζεύγος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς και τις οδηγίες COVID-19 στην Αθήνα κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης", δήλωσε η Clarence House.

Σχόλια