Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Γεραπετρίτης : "Συζητάμε για υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ"...Η τοποθέτησή του εκτός γραμμής πρωθυπουργού για θαλάσσιες ζώνες (βίντεο)

Πριν λίγες ώρες ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση»...

Πέρα από τα θέματα της επικαιρότητας ήταν αναμενόμενο η συζήτηση να επεκταθεί και στα ελληνο-τουρκικά ...

«Η Ελλάδα έχει καταφέρει να έχει διπλωματικές συμμαχίες με όλες τις πλευρές της Μεσογείου, ενώ βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση και επιχειρησιακά», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης...

Σε ότι αφορά στον ελληνοτουρκικό διάλογο ανέφερε "Θέσαμε δυο βασικές προϋποθέσεις να μην υπάρχουν εκ μέρους της τουρκίας προκλητικές ενέργειες και να είναι πολύ συγκεκριμένο το πεδίο των συζητήσεων που θα αφορά την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ.."

Εν ολίγοις ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε και ορθά τις εθνικές μας θέσεις, περί μιας και μόνης διαφοράς με τουρκία, που αφορά σε υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ, σε αντίθεση με την επιμονή του κ. Πρωθυπουργού να χρησιμοποιεί συνεχώς τον επικίνδυνο όρο θαλάσσιες ζώνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.