Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν στα τέλη Μαρτίου – Αυτά είναι τα ποσά-Τι θα γίνει με τους 200.000 δικαιούχους ;

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους είναι μία μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι με τις συντάξεις Απριλίου που θα λάβουν στα τέλη Μαρτίου, θα δουν μερικά ευρώ παραπάνω στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ποιοι είναι οι «τυχεροί» συνταξιούχοι

  • 2.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου
  • με περισσότερα από 30 χρόνια ασφάλισης
  • συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1η Οκτωβρίου 2019
  • σε αυτούς δεν χρειάζεται επανυπολογισμός σύνταξης
  • δεν υπάρχει προσωπική διαφορά
  • δεν υπάρχουν ποσοστά αναπλήρωσης

Πότε θα εισπράξουν τα αναδρομικά

  • στα τέλη του Μάρτη
  • με την καταβολή των συντάξεων Απριλίου

Τα χρήματα θα εξαρτηθούν από συντάξιμες αποδοχές και χρόνια ασφάλισης

Συντάξιμες αποδοχές:        Αναδρομικά-αυξήσεις

700€                                          25-50€

800€                                          28-58€

900€                                          32-65€

1.000€                                       35-72€

Τι θα γίνει με τους 200.000 δικαιούχους – Από τον Μάιο;

Το Υπουργείο Εργασίας έδωσε νέα αναβολή στην πληρωμή τους. Και έτσι, το σύνολο των 200.000 δικαιούχων αναδρομικών αναμένεται να αργήσει να πληρωθεί. Πρόκειται για  παλαιούς συνταξιούχους, και ο επανυπολογισμός των συγκεκριμένων συντάξεων -για τις κατηγορίες των συνταξιούχων με πάνω από 30 έτη ασφάλισης- θα αργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.