Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Ποινή φυλάκισης έως 2 χρόνια αντιμετωπίζει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης..επειδή αποκάλεσε "σκυλί" άνθρωπο του ερντογάν..!!

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο έτη, επειδή φέρεται να έχει προσβάλλει έναν κυβερνήτη που διορίστηκε από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), κατά τη διάρκεια μιας φιλονικίας σε αεροδρόμιο στις 5 Ιουνίου 2019. 

Ο εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης έως και 4 ετών στις 2 Μαρτίου με την αιτιολογία ότι, ο Ιμάμογλου ισχυρίστηκε ότι, ο κυβερνήτης Σένταρ Γιαβούζ είναι «σκύλος» επειδή δεν του επέτρεπε να χρησιμοποιήσει το VIP σαλόνι στο αεροδρόμιο.

Οι υποθέσεις προσβολής είναι κοινά εργαλεία που χρησιμοποιούνται από την τουρκική δικαιοσύνη εναντίον κριτικών της κυβέρνησης, θεωρώντας ότι κάθε κριτική στον πρόεδρο ή στην κυβέρνησή του αποτελεί προσβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.