Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021

Πισώπλατο "μαχαίρωμα" της Ιταλίας, υπέρ της Τουρκίας!

Είχαμε αποκαλύψει τον βρώμικο ρόλο της Ιταλίας, που σε κάθε ευκαιρία έπαιρνε το μέρος της Τουρκίας. 

Και δεν μιλάμε μόνο για τις συνόδους κορυφής όπου οι Ιταλοί αντιδρούσαν σφόδρα σε κάθε συζήτηση για επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας .
Μιλάμε για συνεργασία και συμμαχία ακόμα και σε στρατιωτικό επίπεδο! Μιλάμε για στρατηγική συνεργασία στο θέμα της Λιβύης, όπου πάλι είχαμε αποκαλύψει ακόμα και πτήσεις κατασκοπευτικών ιταλικών αεροπλάνων τα οποία μετέδιδαν πληροφορίες στην Τουρκία αναφορικά με την κατάσταση στην χώρα και τις θέσεις των στρατευμάτων του εθνικού στρατού της Λιβύης.

Τώρα η Ιταλία έκανε ακόμα μία αδιανόητη ενέργεια που αποδεικνύει ότι είναι φερέφωνο της Τουρκίας. Αποφάσισε την απαγόρευση πώλησης όπλων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία! Δηλαδή υλοποιεί τις εντολές της Τουρκίας, που βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τις δύο αραβικές χώρες!

Προσέξτε όμως το λεπτό σημείο. Πριν από λίγους μήνες, η Ελλάδα υπέγραψε συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ενώ συνεργάζεται πλέον στρατιωτικά και με την Σαουδική Αραβία. Τι κάνει λοιπόν η Ιταλία; Σταμάτα να πουλάει όπλα σε συμμάχους της Ελλάδας, συνεχίζει να πουλάει όπλα στον εχθρό της Ελλάδας, την Τουρκία!

Πως δικαιολογεί αυτή την αδιανόητη πράξη; Μα φυσικά για ανθρωπιστικούς λόγους! Πίεση ακτιβιστών – λέει – για την συνεχιζόμενη σφαγή στην Υεμένη!

Μα την ίδια ακριβώς στιγμή βρε, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα πολέμου σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα! Και όχι μόνο εγκλήματα πολέμου αλλά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ρημάζει την Συρία, διαλύει την Λιβύη, εισέβαλε στην Αρμενία – στο Καραμπάχ δηλαδή – βομβαρδίζει το βόρειο Ιράκ…

Αλλά οι δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις πιέζουν την Ιταλία για τα Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία, όχι για την Τουρκία! Ποιον κοροϊδεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.