Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Δεν παραδίδει τα όπλα ο Χαφτάρ: Θα πολεμήσουμε μέχρι να διώξουμε τους τούρκους!

Η νέα κυβέρνηση της Λιβύης αποτελεί δυστυχώς συνέχεια του αχυράνθρωπου Σαράτζ. 

Η εκλογή της αποτελεί αρνητική εξέλιξη για την Ελλάδα, δεδομένου ότι είναι η δεύτερη χώρα μετά την Αίγυπτο που επηρεάζεται από την εισβολή της Τουρκίας στην Λιβύη.

Η μόνη νότα αισιοδοξίας είναι η επίσημη ανακοίνωση του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ που ελέγχει τον εθνικό στρατό της Λιβύης. Διά του επιτελάρχη του, διεμήνυσε τόσο στην νέα κυβέρνηση όσο και στην διεθνή κοινότητα ότι δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα, όσο υπάρχουν τούρκοι στρατιώτες στην Λιβύη. Και θα αναμένει την εκλογή προέδρου – εκλογή που αναμένεται στο τέλος του έτους – ώστε να πάρει τις αποφάσεις του. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσο η κυβέρνηση της χώρας ελέγχεται από τον Ερντογάν, ο εθνικός στρατός της Λιβύης δεν θα παραδώσει τα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.