Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

Άδωνις, μετά το "κλωτσηδόν διώξιμο"...Ευπρόσδεκτοι για επενδύσεις οι Αλβανοί επιχειρηματίες..!! (βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή Υπουργών από την Ελλάδα και την Αλβανία, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, η διαδικτυακή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με θέμα «Η επιχειρηματικότητα δεν έχει σύνορα» και στόχο τη σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και την ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις δράσεις του Ε.Ε.Α. και θέματα της επικαιρότητας.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε ότι οι Αλβανοί επιχειρηματίες είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας, ενώ και πολλοί Έλληνες δραστηριοποιούνται στην Αλβανία, προσβλέποντας στην ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας των δύο πλευρών. Τόνισε, ακόμη, τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το Επιμελητήριο στην προσπάθεια ανάπτυξης των οικονομικών δεσμών της χώρας.

Υ.Γ

Ας δούμε όμως τι έλεγε το 2011 ο κ. υπουργός..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.