Ο δήθεν πανίσχυρος τουρκικός στρατός, συνθλίβεται σε κάθε πεδίο μάχης!

Ο υπουργός άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ παραδέχτηκε τις απώλειες του τουρκικού στρατού και μάλιστα τον επιλέκτων τμημάτων κατά την απόπειρα εισβολής στο Βόρειο Ιράκ!

Αυτό που έγινε στο όρος Γκάρα του ιρακινού Κουρδιστάν με το PKK, αποδεικνύει αυτό που γράφουμε εδώ και χρόνια. Ο τουρκικός στρατός είναι μία ύπουλη μηχανή η οποία όταν έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση σε πεδίο μάχης, ακόμα κι αν υπερτερεί αριθμητικά και σε εξοπλισμό, συνθλίβεται!

Γι’αυτό ακριβώς και οι τούρκοι έχουν αναπτύξει την βιομηχανία μη επανδρωμένων αεροσκαφών και χρησιμοποιούν συνεχώς ισλαμιστές τρομοκράτες ως μισθοφόρους. Διότι ο ίδιος ο τουρκικός στρατός είναι ανίκανος να κερδίσει ακόμα και αριθμητικά ελάχιστους αντιπάλους με υποτυπώδη οπλισμό. Μπορεί λοιπόν εύκολα κάποιος να αναλογιστεί τι θα συμβεί εάν έρθει σε επαφή με έναν εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο στρατό όπως ο ελληνικός.

Στο όρος Γκάρα λοιπόν γράφτηκε ακόμα ένα έπος για τον κουρδικό λαό. Οι επίλεκτες δυνάμεις της Τουρκίας με πολλά μαχητικά ελικόπτερα, αλεξιπτωτιστές και πληροφορίες από προδότες μέσα στην κυβέρνηση Μπαρζανί, η επίσημη στρατιωτική μηχανή της Τουρκίας δηλαδή, επιχείρησε να χτυπήσει τις δυνάμεις του PKK που εδρεύουν στο όρος Γκάρα, στο βόρειο Ιράκ.

Η όλη επιχείρηση εξελίχθηκε σε ένα Βατερλώ για τους τούρκους. Οι Κούρδοι μαχητές εξόντωσαν όποιον τούρκο αλεξιπτωτιστή καταφέρω να πατήσει το πόδι του, έτρεψαν σε φυγή τα τουρκικά ελικόπτερα παρά το ότι πολεμούσαν με υποτυπώδη εξοπλισμό απέναντι σε μία πανίσχυρη πολεμική μηχανή, και σκόρπισαν θάνατο και τρόμο.

Στην αρχή η Τουρκία διέψευσε την επιχείρηση. Έπειτα παραδέχτηκε την επιχείρηση αλλά έκανε λόγο για μόλις δύο νεκρούς. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως υπήρχαν καταγγελίες και ονόματα πολύ περισσότερων νεκρών. Οι τούρκοι επισήμως παραδέχτηκαν τότε άλλον έναν νεκρό.
Η κατακραυγή όμως δεν μπορούσε να καταλαγιάσει. Έτσι ο τούρκος υπουργός άμυνας βγήκε και έκανε λόγο για 13 νεκρούς, βαφτίζοντας τους… άοπλους! «Αθώα θύματα», οι δολοφόνοι αμάχων δηλαδή.

Η δήθεν πανίσχυρη Τουρκία λοιπόν είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη και μισθοφόροι τρομοκράτες. Οπότε ο τακτικός τουρκικός στρατός αντιπαρατίθεται στο πεδίο μάχης, συνθλίβεται.

Σχόλια