Όταν υπουργός πηγαίνει στο γραφείο βουλευτή να τον ενημερώσει υπάρχει θέμα...

Αναφερόμαστε σε χθεσινό τουίτ της Ντόρας Μπακογιάννη με το οποίο μας ενημερώνει πως...

" Συζήτησα σήμερα με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου @nmitarakis τις εξελίξεις στην διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης στην Θράκη..."
Προφανώς αυτό προέκυψε από αίτημα της ίδιας, κάτι που είχε αναφέρει λίγες ώρες πριν, σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο parapolitika 90.1 ...
Εδώ όμως εγείρεται ένα θέμα και τύπου αλλά και ουσίας..
Από πότε υπουργός ενημερώνει κατ ιδίαν βουλευτές στο γραφείο τους...;
Προσέξτε επίσης πως η κα Μπακογιάννη δεν κάθεται δίπλα του, αλλά στη θέση της στο γραφείο της...
Αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Σχόλια

  1. Συμβαίνει όταν ο υπουργός αισθάνεται, θέση κατώτερος ....μιας και η συγκεκριμένη δεν είναι οποιαδήποτε βουλευτής αλλά μέλος της Δυναστείας που κυβερνά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.