Ο Στόλτενμπεργκ συνεχίζει να κάνει πλάτες στον «σουλτάνο»


Συνεχίζει να «πριμοδοτεί» την τουρκική προκλητικότητα στην ανατολική Μεσόγειο ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ, επενδύοντας στην πολιτική των «ίσων αποστάσεων» και μετατρέποντας το ΝΑΤΟ σε ευνοϊκό πεδίο για τις τουρκικές επιδιώξεις
. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο των τουρκικών ΜΜΕ, που φροντίζουν συνεχώς να τον «παίζουν».

Αυτό συνέβη και με τις τελευταίες δηλώσεις του, με τις οποίες υποβίβασε σε «διαφωνία» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας την τουρκική προκλητική δραστηριότητα στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο, που οδήγησε σε στρατιωτική ένταση. «Ελλάδα και Τουρκία είναι πολύτιμοι σύμμαχοι, αλλά σε ορισμένα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της ανατολικής Μεσογείου, δεν μπορούν να συμφωνήσουν» δήλωσε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, ξεπλένοντας ουσιαστικά την τουρκική πλευρά, που ισχυρίζεται ότι όσα συνέβησαν όλους τους προηγούμενους μήνες δεν ήταν και κάτι πολύ σημαντικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, είχε ο ισχυρισμός του κ. Στόλτενμπεργκ ότι ήταν ο μηχανισμός του ΝΑΤΟ -συστάθηκε με σκοπό τη μείωση κινδύνου πιθανού ναυτικού ή αεροπορικού ατυχήματος στην ανατολική Μεσόγειο- που άνοιξε τον δρόμο για την επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών Ελλάδας και Τουρκίας...

Σχόλια

  1. ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ (ΔΟΥΛΙΚΟ) ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΖΗΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.