Αχ. Γκίκας: Γίνεται συζήτηση για τη χρήση διπλής μάσκας... (βίντεο)

Την κουβέντα για την χρήση διπλής μάσκας ανοίγει ο καθηγητής Αχιλλέας Γκίκας, καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας....

Ο κ. Γκίκας σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ τόνισε πως γίνεται συζήτηση για τη χρήση διπλής μάσκας καθώς οι πολίτες, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει δεν φορούν τις μάσκες σωστά.

Αν είναι δυο οι μάσκες δηλαδή η μια πάνω από την άλλη θα τις φορούν σωστά;

Τελικά δεν ήταν τυχαία η εμφάνιση του Τσιόδρα πριν λίγες μέρες με διπλή μάσκα στη Βουλή. Έστελνε το δικό του μήνυμα.

Από,ότι φαίνεται οι διάφοροι τηλελοιμωξιολόγοι καθημερινά σερβίρουν διάφορες ιδέες στον κόσμο και ανάλογα με τις αντιδράσεις που θα προκαλέσουν προχωρά και η κυβέρνηση στην εφαρμογή τους.

Πριν λίγες μέρες ένας άλλος κύριος ειδικός είχε προτείνει να βγαίνουμε έξω με μονά-ζυγά όπως τα αυτοκίνητα στον δακτύλιο. Τώρα ένα άλλος προτείνει τη διπλή μάσκα. Αύριο ένας τρίτος θα προτείνει κάτι άλλο. Όλοι έχουν μπει σε μια σαδιστική διαδικασία ανακάλυψης νέων μέτρων ενώ το ζητούμενο θα ήταν η έξοδος από τα μέτρα.

Έχουν εθιστεί στην προσωπική τους προβολή στις πλάτες της πανδημίας και απολαμβάνουν κάθε στιγμή νιώθοντας σπουδαίοι στα κανάλια και δείχνοντας με το δάκτυλο τους πολίτες που ενώ καθημερινά σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου, κατηγορούνται διαρκώς ότι δεν εφαρμόζουν σωστά τα μέτρα ώστε να δικαιολογούνται συνεχώς νέα μέτρα και ξανά μετά μέτρα και ξανά νέα μέτρα και ξανά μέτρα και ξανά νέα μέτρα και ξανά νέα μέτρα και νέα μέτρα.

 

Υ.Γ. 

Αν είναι κουραστικό να διαβάζεις συνεχώς τη φράση νέα μέτρα, φαντάσου πως είναι όταν σε καλούν και να τα εφαρμόσεις ξανά και ξανά.

Σχόλια