Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Πως και γιατί ο 62χρονος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, έκανε αντί του AstraZeneca το εμβόλιο moderna-Έχουμε δικαίωμα επιλογής;

Προβληματισμό προκαλεί ο εμβολιασμός του 62 χρονου δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου

Δανιηλίδη με moderna και όχι AstraZeneca και μάλιστα στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ όπου έχουν γίνει ανακοινώσεις ότι εμβολιάζονται ηλικιωμένοι. Όπως είπε ο ίδιος ο κ Δανιηλίδης μιλώντας στο real fm 107,1 έχει κάνει της moderna “…την πρώτη δόση στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ, τo περασμένο Σάββατο, στις 7 παρά 20. Στις 24 Μαρτίου παραμονή της επετείου της ελληνικής επανάστασης του 1821 θα κάνω τη δεύτερη δόση. Είμαι απολύτως καλά, όπως έγραψα και σε σχετική ανάρτηση μου, καμία παρενέργεια, καμία δυσκολία, κανένα πρόβλημα, ούτε πονοκέφαλο…».  Σε διευκρινιστική ερώτηση γιατί δεν έχει κάνει της AstraZeneca λόγω της ηλικιακής κατηγορίας στην οποία ανήκει απάντησε ότι του έκαναν της moderna. «Δεν το ήξερα κι εγώ, μου κλείσανε ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο, μάλλον εγώ έψαξα να βρω μέσω της σχετικής πλατφόρμας (βλ emvolio.gov) και μου κλείσανε ραντεβού στο κέντρο της ΔΕΘ και εκεί δεν ήξερα ποιο θα μου κάνουν, ρώτησα και μου είπαν της moderna μετά τον εμβολιασμό».

Το makthes.gr έθεσε σχετικά ερωτήματα -κι αναμένουμε απαντήσεις- στον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους ώστε να αποσαφηνιστούν ποιοι και πως εμβολιάζονται και με τα εμβόλια ποιας εταιρείας ανά ηλικιακή ομάδα; Υπήρχε για διαδικαστικούς ή άλλους λόγους παρέκκλιση της διαδικασίας ; Έχουμε δυνατότητα επιλογής εμβολίου ή εμβολιαστικού κέντρου; Έχει αλλάξει κάτι στις προμήθειες των εμβολίων που έβγαλε εκτός τον προγραμματισμό τον εμβολιασμό;

makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.