Κλειστή είναι από τις 5.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα....

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται από τα ξημερώματα και η Αττική και το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Χιόνια σε Θεσσαλονίκη, Βόρεια Ελλάδα ακόμη και στα Επτάνησα ενώ τα προβλήματα είναι πολλά σε ολόκληρο σχεδόν το οδικό δίκτυο της χώρας.

Στο κέντρο της Αθήνα χιονίζει από τις 5 το πρωί ενώ στα βόρεια προάστια το έχει ήδη στρώσει. Ακόμη και μπροστά από το νέο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι υπάρχει ήδη χιόνι, ενώ και η κυκλοφορία στην Κηφισίας γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους χιονίζει από το πρωί και στο κέντρο της Αθήνας ενώ αναμένεται να σταματήσει σε λίγες ώρες για να επανέλθει περισσότερο χιόνια από το απόγευμα και κυρίως της βραδινές ώρες της Δευτέρας προς τα ξημερώματα της Τρίτης.

Κλειστή είναι από τις 5.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία.

Λίγο μετά τις 08:35 το πρωί άνοιξε όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, η κάθοδος στην Βαρυμπόμπη- με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ αναφέρει:

Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30).

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ώρα 07.20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό.

 

Σχόλια