ΕΣΤΙΑ : Ο Λαβρόφ στις 27 Οκτ. 2020, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, πρότεινε συμπαραγωγή του ρωσικού εμβολίου...!!!

Απίστευτη αποκάλυψη στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΕΣΤΙΑ"...

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται ρεπορτάζ του δημοσιογράφου και πρώην Δντη της εφημερίδας "Καθημερινή" Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο Λαβρόφ κατά την διάρκεια της επίσκεψης του και τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα, μας έκανε και δυο δώρα...


Το ένα αφορούσε στις ξεκάθαρες θέσεις του, υπέρ της χώρας μας, για το αναφαίρετο δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια...

Το δεύτερο ήταν πρόταση συμπαραγωγής ελλάδας-ρωσίας για την κατασκευή του ρωσικού εμβολίου στην Αθήνα....Πρόταση που θα έδινε σημαντικό πλεονέκτημα στη χώρα μας και για την προστασία του πληθυσμού, χτίσιμο ανοσίας και γρηγορότερη οικονομική ανάκαμψη,αλλά θα αναβάθμιζε την διαπραγματευτική θέση της χώρας μας στο εσωτερικό της Ε.Ε ...

Σχόλια

 1. Τι θέλετε και εσείς τώρα. Να αποδείξω για μια ακόμη φορά ότι το πολιτικό μας σύστημα ξέρει ότι αν εναντιωθούν στους Γερμανούς θα τους αποκαλύψουν αυτοί με τη "γίδα στην πλάτη" για τις μίζες που τόσα χρόνια τους δίνουν, οπότε δεν αντιτίθεται στα θέλω της Γερμανίας;
  Διαβάστε λοιπόν:

  O Jörg Michael Kutschenreuter, αυτός που κρατούσε τα μαύρα ταμεία της Siemens, κατέθεσε ενόρκως το 2005 στην Εισαγγελία του Μονάχου, στη γερμανική Δικαιοσύνη, ότι η Siemens Ελλάς δίνει μίζες σε τρία κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, το 25% του ετήσιου τζίρου της.
  Όπως ...φημολογείται ότι κάνουν και όλες οι άλλες γερμανικές εταιρίες.
  Αφού πουλάνε στην Ελλάδα κατά 25% πιο ακριβά από ότι πουλάνε σε όλες τις άλλες δυτικές χώρες. Και αυτό το 25% που λαμβάνουν υπάρχει η ...φήμη ότι το επιστρέφουν καταθέτοντας το σε διεθνείς τραπεζικούς λογαριασμούς.
  Τις κατηγορίες μου μπορεί να τις ελέγξει εύκολα όποιος δεν έχει στη διάθεσή του τα τιμολόγια αγοράς, εάν συγκρίνει τις τιμές πώλησης όλων των γερμανικών προϊόντων στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, με τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

  Μέχρι και το χρέος μας είναι ...δήθεν.
  Το είπε πρόσφατα ο Ομπάμα, τον πρόλαβε όμως και ο …Μπαρουφάκης που είπε προεκλογικά ότι τα χρήματα που μας έδωσαν δήθεν για τις δικές μας τράπεζες, επεστράφησαν προς Γαλλία και Γερμανία για να διασώσει η Ελλάδα τις εκεί τράπεζες. Μόνο που το είπε τώρα για κομματικό όφελος, δεν το έλεγε όταν ήταν υπουργός οικονομικών της χώρας.
  Με ΓΑΠ, Παπαδήμο και Σαμαρά δήθεν ανακεφαλαιοποιήσαμε λοιπόν με 230 δις τις δικές μας τράπεζες.
  ΦΕΚ 65, 6 Μαΐου 2010 - 15 δις
  ΦΕΚ 148, 3 Σεπτεμβρίου 2010 - 25 δις
  ΦΕΚ 113, 18 Μαΐου 2011 - 30 δις
  ΦΕΚ 203, 14 Σεπτεμβρίου 20,11 - 30 δις
  ΦΕΚ 256, 9 Δεκεμβρίου 2011 - 60 δις
  ΦΕΚ 52, 12 Μαρτίου 2012 - 30 δις
  ΦΕΚ 180, 20 Σεπτεμβρίου 2012 - 40 δις
  Πιστεύει όμως κανείς, ότι οι ιδιωτικές μας τράπεζες που διαχειρίζονται Ευρώ, χρειάστηκαν πράγματι σε 28 μήνες, περίπου όσο χρήμα είναι το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας;
  Χρειάστηκαν περισσότερο χρήμα από ότι οι συνολικές καταθέσεις μας, για ...ανακεφαλαιοποίηση;
  Κανείς δεν το πιστεύει και άρα δε χρειάζονταν να μας τα πουν αυτοί. Όλοι καταλαβαίνουν ότι όλο αυτό είναι ένα κόλπο.
  Ότι πρόκειται για δήθεν χρέος και ότι αυτό άνετα διαγράφεται από τα Διεθνή Δικαστήρια, όπως έγινε στην Ισλανδία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και αφού ανέφερα την Ισλανδία, ας μάθουν όλοι ότι και εκεί ξεκίνησαν να κάνουν ακριβώς το ίδιο κόλπο, παρόλο που η Ισλανδία δεν είναι καν στην ΕΕ και φυσικά δεν έχει Ευρώ.
  Χρωστούσε η χώρα πολλά δισεκατομμύρια για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών της. Αναλογικά με τον πληθυσμό της χρωστούσε περισσότερα ακόμα και από ότι το δικό μας “χρέος” και οι ιδιωτικές της τράπεζες ήθελαν και άλλα, χρειάζονταν να κάνουν και άλλη δήθεν ανακεφαλαιοποίηση.
  Παρόλο λοιπόν που το δέχτηκαν όλοι οι πολιτικοί της και το ψήφισαν όλα της τα κόμματα στη βουλή, αρνήθηκε ο πρόεδρος της Ισλανδίας να δώσουν και άλλα χρήματα, αρνήθηκε να δανειστεί η Ισλανδία και άλλα χρήματα για τις τράπεζές της.
  Ο πρόεδρος της Ισλανδίας (κύριος Γκρίμσον) έκανε το μόνο που μπορούσε να κάνει (βάσει Ισλανδικού Συντάγματος). Αρνήθηκε να υπογράψει για να πάρουν επιπλέον δάνεια και να ανακεφαλαιοποιήσουν ξανά τις τράπεζές τους και κάλεσε το λαό σε δημοψήφισμα.

  Το ίδιο που θα μπορούσε λοιπόν να κάνει και ο δικός μας ΠτΔ.
  Ή μήπως πιστεύει κανείς ότι δήθεν …είναι υποχρεωμένος να υπογράφει ότι αποφασίζει η Βουλή.
  Ειδάλλως, θα του κάνουν τι ακριβώς;

  Στο δημοψήφισμα αυτό, το 93% του λαού της Ισλανδίας αρνήθηκε να ξεχρεώσει τις τράπεζες εις βάρος του, αρνήθηκαν να πληρώσουν οι ίδιοι οι πολίτες τα χρέη των τραπεζών.
  Το 93% των Ισλανδών. Αυτό σε ποιο ΜΜΕ μας το άκουσε κανείς;
  Οι τράπεζες χρεοκόπησαν και οι τραπεζίτες κλείστηκαν στη φυλακή για τα χρέη αυτά.
  Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια που έγιναν πρόσφατα και την πήγαν Αγγλία και Ολλανδία για τα χρέη της, δικαιώθηκε οριστικά η Ισλανδία και τώρα δε χρωστάει σε κανέναν.

  Που σημαίνει ότι ακόμα και αν εμείς ως Ελλάδα χρειαζόμασταν πράγματι τόσο χρήμα για τις τράπεζές μας (αποκλείεται αλλά λέμε) και εάν ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε από μόνοι μας τη ...χρηματοδότηση (εγγυήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις) των ιδιωτικών μας τραπεζών (και όχι η ΕΚΤ όπως σίγουρα ισχύει αλλά λέμε …εάν) θα μπορούσαμε να διαγράψουμε το χρέος αυτό, με παράδειγμα την Ισλανδία.
  Τα δικαστήρια θα μας δικαίωναν και όσοι μας έδωσαν χρήματα μπορούν να ξεχάσουν τα χρήματα αυτά εφόσον πήγαν για τις χρηματοδοτήσεις των τραπεζών. Ή θα πρέπει να τους τα δώσει η ΕΚΤ, καθώς και αποζημίωση σε εμάς για αυτά που μας προξένησε.
  Η ΕΚΤ, που εκδίδει το Ευρώ κατά το δοκούν, χωρίς αντίκρισμα σε χρυσό όπως είχε το χρήμα κάποτε.
  Αφού φημολογείται ότι η ΕΚΤ πληρώνει τα πρόστιμα στην Αμερική για τις Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες.
  Φημολογείται επίσης, ότι λόγω της γεωγραφικής της θέσης έχει και η Ισλανδία τεράστιο ορυκτό πλούτο στην τεράστια ΑΟΖ της.
  Άρα λοιπόν, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αιτία του Ελληνικού προβλήματος αποτελούν οι ...υδρογονάνθρακες.
  Εμάς όμως μας έπεισαν ότι το δήθεν χρέος μας δημιουργήθηκε επειδή πληρώναμε μισθούς και συντάξεις ή επειδή είχαμε πάρα πολλούς δημοσίους υπαλλήλους.

  Τα παραπάνω τα έγραψα για να συνδέσω την περίπτωση μας με την περίπτωση της Ισλανδίας.
  Όσοι …έγκριτοι δημοσιοκάφροι μας αναφέρονται στη σύγκριση Ελλάδας και Ισλανδίας, μας λένε όμως ότι η Ισλανδία είναι διαφορετική περίπτωση αφού η Ισλανδία δεν είναι στο Ευρώ και εκεί το χρέος ήταν τραπεζικό ενώ σε εμάς είναι κρατικό.
  Ας σκεφτούμε λοιπόν:
  Έχει σημασία ποιο είναι το νόμισμά μας; Αναφέρομαι σε διαγραφή του χρέους από Διεθνή Δικαστήρια, όποιο και αν είναι το νόμισμά μας.
  Εξάλλου, κάποιοι προδότες (οι πράξεις τους υπόκεινται στην προδοσία, στην εθνική προδοσία και άρα στην εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας) δανείστηκαν από τα κράτη της ΕΕ για να ...ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες, αλλά στην ουσία έπρεπε να τα πάρουν από την ΕΚΤ και άρα να τα χρωστάει η ΕΚΤ στα κράτη από τα οποία δανειστήκαμε.
  Αφού δεν εκδίδουμε μόνοι μας το χρήμα, δε θα έπρεπε να κάνουμε μόνοι μας την οποιαδήποτε ανακεφαλαιοποίηση του ιδιωτικού τραπεζικού μας συστήματος που διαχειρίζεται Ευρώ.
  Μιας και τώρα τελευταία τις ισπανικές τράπεζες τις ανακεφαλαιοποιεί η ΕΚΤ.
  Κανείς, ούτε πολιτικός ούτε δημοσιογράφος το γνωρίζει αυτό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.