Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Όταν στη χώρα το 2021 μιλάμε για οθωμανικό δίκαιο...Καληνύχτα και καλή διασκέδαση...(βίντεο)

Γράφαμε το πρωί και σας ενημερώσαμε για μια απίστευτη ιστορία και μια ασύλληπτη δικαστική περιπέτεια στην οποία έχουν εμπλακεί κάτοικοι του ακριτικού νησιού Αρκιοί...

Σας θυμίζουμε το θέμα...

Στους ακριτικούς Αρκιούς πριν 40 χρόνια τους έδωσαν γη...πλήρωσαν πρόστιμα τακτοποίησης και τώρα την ζητάνε πίσω Δήμος, Μοναστήρι & Δημόσιο..!! 

Το θέμα παρουσίασε ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωϊνοί Τύποι"...

Είχαν καλεσμένους μάλιστα και κατοίκους των Αρκιών οι οποίοι μίλησαν για την περιπέτειά τους... 

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που τόνισε ο Νίκος Ρογκάκος "Όταν στη χώρα το 2021 μιλάμε για οθωμανικό δίκαιο...Καληνύχτα και καλή διασκέδαση..."

Δείτε το σχετικό βίντεο...

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.