Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθησαν 130 στρατιωτικοί σε 47 επαρχίες της Τουρκίας

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 130 στρατιώτες σε επιχειρήσεις σε 47 επαρχίες της Τουρκίας, για φερόμενους δεσμούς με το ισλαμικό κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ταγίπ Ερντογάν κατηγορεί ως «εγκέφαλο» του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Εισαγγελείς στην πόλη της Σμύρνης εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης για 148 υπόπτους, μεταξύ των οποίων συνταγματάρχες, υπολοχαγοί, ταγματάρχες, λοχαγοί, λοχίες κ.ά. σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.