Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Τουρκικό σκάφος εμβόλισε σκάφη του λιμενικού στα Ίμια! Εκμεταλλεύεται το χάος στην Αμερική ο Ερντογάν;

Οι τούρκοι εκμεταλλεύονται το χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Αμερική και κάνουν την κίνηση τους; Ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής χτύπησε όχι ένα, αλλά δύο πλοία του ελληνικού Λιμενικού, σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων! Μία πρόκληση που γίνεται σχεδόν την ίδια εποχή με τις εφιαλτικές στιγμές της προηγούμενης συρράξης στα Ίμια με την απόφαση των τούρκων στην ελληνική βραχονησίδα.

Και τα δύο ελληνικά σκάφη έχουν υποστεί ζημιές!

Σύμφωνα με το militaire.gr το τουρκικό σκάφος προσπάθησε να απομακρύνει από την περιοχή ένα ελληνικό σκάφος του Λιμενικού και έπεσε πάνω του, ενώ όταν έσπευσε για ενίσχυση και δεύτερο ελληνικό σκάφος, το τουρκικό εξακολούθησε να κινείται επικίνδυνα και συγκρούστηκε και με αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.