Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

Ο "μπάφος" της ΝΔ είναι ΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ πειράζει...(βίντεο)

Αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο της φαρμακευτικής κάνναβης προωθεί ο υπουργός Ανάπτυξης, προκειμένου, όπως αναφέρεται να διευρυνθεί η εξαγωγική δραστηριότητα.

Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για τις εξαγωγές της φαρμακευτικής κάνναβης προωθεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με το νομοσχέδιο που παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης 28 Ιαν. 2021, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τροποποιείται το νομοθετικό πλαίσιο με κύριο σκοπό την διευκόλυνση της εξαγωγής των προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης, στα πρότυπα της διαδικασίας που ισχύει για τα γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε πριν λίγα χρόνια ο ίδιος άνθρωπος ο Άδωνις Γεωργιάδης, για αντίστοιχη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ...αλλά και τι έπραξε στην συνέχεια με την επίσκεψη στα εγκαίνια σχετικής επιχείρησης στην Κόρινθο και με αποκορύφωμα το νομοθετικό πλαίσιο της φαρμακευτικής κάνναβης που παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης 28 Ιαν. 2021

Πριν επί ΣΥΡΙΖΑ

Μετά ως Υπουργός της κυβέρνησης
 

 

 

Δείτε τα όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.