«Το γουρούνι της πολιτικής με το ντιβάνι στο γραφείο του»

Τρομακτικές αποκαλύψεις από την εφημερίδα «Δημοκρατία» για την δράση ενός «πολιτικού κτήνους» ο οποίος μάλιστα είχε ξεκινησει την κτηνώδη καριέρα ως «ακαδημαϊκός». Το «γουρούνι», έτσι το αποκαλούσαν μερικές φοιτήτριες και φοιτητές, όταν του γυάλιζε κάποια, συγκέντρωνε πληροφορίες από τη Γραμματεία, άλλους καθηγητές, γνωστούς, όχι μόνον για φοιτήτριες της σχολής του αλλά και για άλλες. Σημείωνε διευθύνσεις, έβρισκε τηλέφωνα κ.λπ. Στην πρώτη εξεταστική, καθώς ήταν επιτηρητής, μια φορά, πήγε πάνω από την κόλλα πρωτοετούς φοιτήτριας, πριν ξεκινήσει η εξέταση…

Διαβάζεις την συνέχεια του άρθρου και πραγματικά ανατριχιάζεις. Έπειτα, συνεχίζεις και βλέπεις ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε δύναμη από τον «κυρίαρχο λαό» και έγινε μεγάλος και τρανός πολιτικός, όπου συνέχισε το άθλιο έργο του κατά των γυναικών που έπεφταν στα χέρια του. Ξεχωρίζει μάλιστα εφιαλτική σκηνή με κορυφαία ελληνίδα δημοσιογράφο, πραγματική όμως δημοσιογράφος, που δεν εκμεταλλεύτηκε την ομορφιά της για να την ανταλλάξει και να την παραδώσει στα χέρια του κτήνους.

Αξίζει να το διαβάσετε, για να δείτε το πως καταστρέφεται η Ελλάδα. Διότι αυτός που με τέτοια ευκολία για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, καταστρέφει ζωές παντρεμένων, μανάδων, φοιτητριών και λοιπά, ακόμα πιο εύκολα μπορεί να καταστρέψει τον λαό και την πατρίδα.

newsbreak.gr
 

 

Σχόλια