Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Πρωτοφανής επίθεση κατά του Βασίλη Κικίλια από φιλοκυβερνητική εφημερίδα

Δεν πολέμησαν να τον καρατομήσουν, και ξεκινούν πόλεμο δολιοφθοράς με απίστευτες μεθόδους! Αλήθεια, ποιοι πιέζουν τόσο πολύ το Μαξίμου για να ξεμπερδεύει με τον Κικίλια;

Η πολιτική αυτοτέλεια και ειλικρίνεια του Βασίλη Κικίλια όμως, τον καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο στόχο. Παρά τα σαμποτάζ που έχει αντιμετωπίσει, παραμένει όρθιος και αξιοπρεπής. Έτσι, περάσαμε στην επόμενη φάση της δολιοφθοράς. Η οποία πλέον φανερώνει και τους εμπνευστές της, που δεν είναι άλλοι από τα μεγάλα συμφέροντα στο χώρο της υγείας, τα οποία ο Βασίλης Κικίλιας επιμένει να μην εξυπηρετεί, πολλώ δε να υπηρετεί.

Αυτά τα συμφέροντα άλλωστε που βρίσκονται κοντά σε κάθε εξουσία, είναι που βάζουν φυτίλια και μέσα στο μέγαρο Μαξίμου για τις δήθεν αρχηγικές βλέψεις του Βασίλη Κικίλια, τις οποίες ο ίδιος ουδέποτε εξέφρασε.

Ενδεικτικό είναι το χυδαίο και συκοφαντικό άρθρο κατά του υπουργού υγείας, από την εφημερίδα Τα Νέα και τον γνωστό δημοσιογράφο Στέφανο Κασιμάτη. Ο οποίος, αναφερόμενος στον ανασχηματισμό γράφει: «Διαρθρωτική και καίριας σημασίας η αναβάθμιση σε αναπληρωτή του μέχρι τώρα υφυπουργού υγείας Κοντοζαμάνη. Το πως γλίτωσε ο Κικίλιας παραμένει ένα μυστήριο. Ακούω ότι λόγω δημοτικότητας, κάπως έχει σαλέψει και υποθέτω ότι χάρη σε αυτό επεβίωσε, δοθέντος ότι οι σαλοί είναι δύσκολοι στον χειρισμό τους. Το παρήγορο είναι ότι οι αρμοδιότητες του μειώνονται, με την αναβάθμιση Κοντοζαμάνη, οπότε ο κίνδυνος τίθεται υπό έλεγχο».

Όταν το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύεται στην πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα, όλοι καταλαβαίνουμε από πού προέρχεται και τι εξυπηρετεί.

Όσοι πάντως νομίζουν ότι μπορούν με τέτοιους άθλιους τρόπους να πιέσουν τον Βασίλη Κικίλια, προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε ποιον απευθύνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.