Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Αυτή είναι η τουρκία που στηρίζει η Γερμανία & ανέχεται η ΕΕ -Η Αυστρία απέλασε Τούρκο κατάσκοπο που κατηγορείται για σχέδιο δολοφονίας πολιτικών

Η Αυστρία απέλασε Τούρκο κατάσκοπο που κατηγορείται για σχέδιο δολοφονίας πολιτικών...

Ένας Ιταλός τουρκικής καταγωγής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε επιφορτιστεί από την ΜΙΤ, με τη δολοφονία δημόσιων προσώπων στην Αυστρία, απελάθηκε από τη χώρα, δήλωσε ο δικηγόρος του την Τρίτη.

Ο Feyyaz Ozturk,53 ετών, παραδόθηκε στις αυστριακές υπηρεσίες πληροφοριών πέρυσι. Σύμφωνα με την πρώην βουλευτή κουρδικής καταγωγής Berivan Aslan που ασχολείται με κουρδικά θέματα, ο Ozturk είχε αποστολή τη δολοφονία της και δύο άλλων που είχαν εκφράσει απόψεις επικριτικές για τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν. "Οι αρχές τον θεωρούσαν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και μεταφέρθηκε στα ιταλικά σύνορα πριν από τα Χριστούγεννα", δήλωσε  η δικηγόρος του Οζτούρκ, Βερόνικα Ουτζαρόσι. 

Οι εισαγγελείς επιβεβαίωσαν ότι είχαν ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Οζτούρκ τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια τον κατηγόρησαν για τη διεξαγωγή «στρατιωτικής κατασκοπείας εκ μέρους ξένου κράτους». Η δίκη του Ozturk έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου, επιβεβαίωσε το δικαστήριο της Βιέννης την Τρίτη. 

Καθώς ο Ozturk δεν μπορούσε πλέον να κρατηθεί σε προδικαστική κράτηση, οι αρχές αποφάσισαν να τον απελάσουν αντί να του επιτρέψουν να παραμείνει στο αυστριακό έδαφος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.