Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Το Καπιτώλιο σε κατάσταση πολιορκίας από διαδηλωτές υποστηρικτές του Τράμπ

Το Καπιτώλιο των ΗΠΑ βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας σε μια τεταμένη κατάσταση με διαδηλωτές έξω από το κτίριο, σύμφωνα με αστυνομικούς από το Καπιτώλιο. 

Ένας υπάλληλος του CNN προσπάθησε να φύγει από το κτίριο και δεν μπορούσε επειδή η αστυνομία είπε ότι το κτίριο είναι κλειδωμένο. 

Το Κογκρέσο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνεδρία για να μετρήσει και να πιστοποιήσει τις ψήφους του  Κολλεγίου των εκλεκτόρων για πρόεδρο και αντιπρόεδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.