Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

"Αόρατο" (στέλθ) ρωσικό πλοίο στο λιμάνι Ταρτούς της Συρίας

Η διοίκηση του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας επιβεβαίωσε ότι, το πλοίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι και "θα εκτελέσει καθήκοντα εντός της μόνιμης επιχειρησιακής μονάδας-βάσης του ρωσικού ναυτικού " Το Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό έχει τοποθετήσει ένα προηγμένης τεχνολογίας περιπολικό πλοίο, το οποίο δεν εμφανίζεται στα ραντάρ, στο λιμάνι Ταρτούς στη Συρία. 

Η διοίκηση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι, το Ντμίτρι Ρογκάτσεφ πέρασε από τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανέλλων και αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Ταρτούς. Το Ντμίτρι Ρογκάτσεφ είναι το δεύτερο από τα τρία στέλθ πλοία του προγράμματος "22160" του ρωσικού ναυτικού για την κατασκευή τέτοιων πλοίων.

Tο πλοίο μπορεί να επιχειρεί στη θάλασσα για 60 συνεχόμενες ημέρες. Πρόσθετες λεπτομέρειες: έχει μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων, πλήρωμα 80 και εμβέλεια δράσης 6.000 ναυτικά μίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.