Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

Ο Άδωνις με το "πρωτοπαλίκαρο" του Τράμπ (Σεπ.2019)...Κατά τα άλλα έκανε χιούμορ όταν έλεγε θα τον ψήφιζε και με τα δυο χέρια...

16 Σεπ.2019, όπως βλέπουμε από του τουίτ που ακολουθεί, ο Άδωνις Γεωργιάδης ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Charlie Kirk...

Ποιός όμως είναι ο Charlie Kirk....;

 Ο Charlie Kirk είναι ένας Αμερικανός συντηρητικός ακτιβιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Ίδρυσε το Turning Point USA με τον William T. Montgomery το 2012 και υπηρετεί ως εκτελεστικός διευθυντής του.

Τον Ιούλιο του 2019, ο Kirk έγινε πρόεδρος των Σπουδαστών για το Τραμπ (students for Trump)  που αγοράστηκε από το Turning Point Action και ξεκίνησε μια εκστρατεία για την πρόσληψη ενός εκατομμυρίου μαθητών για την εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ το 2020. Ο Kirk διέδωσε ψευδείς πληροφορίες και θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το COVID-19 σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων , όπως το Twitter , το 2020.

Αυτό είναι το πρωτοπαλίκαρο του Τράμπ που συνάντησε ο Άδωνις..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.