Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Εκπαιδευμένοι σε τουρκικά στρατόπεδα οι Σομαλοί "μετανάστες" που ετοιμάζονται να "εισβάλλουν"...

Ο Ερντογάν συγκεντρώνει στα παράλια χιλιάδες Σομαλούς μετανάστες κάποιοι από τους οποίους ενδέχεται να "εισβάλλουν" στα ελληνικά νησιά. Μεταξύ τους, βρίσκονται Σομαλοί εκπαιδευμένοι στα στρατόπεδα ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας, που θα εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος με σαφή στόχο τη δημιουργία πέμπτης φάλαγγας.

Συναγερμό στις ελληνικές αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες έχει σημάνει η συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων Σομαλών σε καταυλισμούς πλησίον των ελληνικών νησιών με προφανή πρόθεση να εισβάλουν ως μετανάστες σε ελληνικό έδαφος. Η συγκεκριμένη ενέργεια όμως διαφέρει ξεκάθαρα από την προγενέστερη εργαλειοποίησή του προσφυγικού από τον Ερντογάν προκειμένου να αποσπάσει οφέλη από την ΕΕ. Μιλάμε πλέον για την δημιουργία μίας εθνικής απειλής, διότι χιλιάδες Σομαλοί ισλαμιστές εκπαιδεύονται εδώ και χρόνια σε στρατόπεδα ειδικών δυνάμεων στην Τουρκια και ειδικά στις τεχνικές ανταρτοπόλεμου.

Δεν μιλάμε λοιπόν για ένα προσφυγικό ή έστω μεταναστευτικό ρεύμα. Μιλάμε για καθοδηγούμενη εισβολή από την Τουρκία με σκοπό να δημιουργηθούν θύλακες εκπαιδευμένων ισλαμιστών εντός Ελλάδας για να λειτουργήσουν στα πρότυπα που λειτούργησαν στην Συρία. Δηλαδή να δημιουργήσουν εσωτερικό χάος, προετοιμάζοντας τουρκική εισβολή!

Η αποκάλυψη της αλληλοσφαγής σε στρατόπεδο εκπαίδευσης εντός Τουρκίας, φανέρωσε τις προθέσεις των Τούρκων που δεν είχαν μείνει μόνο σε επίπεδο «φανατικών εξαγγελιών». Ο Ερτογάν έκανε τον «στρατό του Ισλάμ» πραγματικότητα. Σομαλοί και Λίβυοι που εκπαιδεύονταν μαζί σε στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων εντός Τουρκίας, αλληλοσφάχτηκαν και έτσι ήρθε στο φως ο τρόπος που η Τουρκία εκπαιδεύει ισλαμιστές και τους χρησιμοποιεί σε ξένες χώρες. Όπως ακριβώς έκανε στην Συρία, όπως κάνει στην Λιβύη, όπως έκανε στην Αρμενία. Έτσι ακριβώς θα κάνει και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τούρκικο δημοσίευμα, Λίβυοι και Σομαλοί στρατιώτες συνεπλάκησαν μεταξύ τους και υπάρχουν πολλοί τραυματίες

Οι Λίβυοι και Σομαλοί στρατιώτες …εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων Ορεινού Αγώνα στην Ισπάρτα (!!), και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους.   Στα επεισόδια τραυματίστηκαν  περίπου 23 στρατιώτες. Αμέσως μετά από τα επεισόδια, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ισπάρτα.

Διαβάστε τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.