Κούρδοι της Συρίας γκρεμίζουν τον μύθο της «πανίσχυρης Τουρκίας»

Με επίθεση – αστραπή το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου, ομάδα Κούρδων μαχητών επιτέθηκε

σε φυλάκιο του τουρκικού στρατού στην περιοχή του Αφρίν με αποτέλεσμα να εξοντώσει τους τούρκους στρατιώτες που βρισκόντουσαν εκεί. 10 ημέρες πριν είχαν χτυπήσει και βάση ισλαμιστών τρομοκρατών που συνεργάζονται με την Τουρκία. Ανάρτησαν μάλιστα και το σχετικό βίντεο. 

Στα χέρια των μαχητών έπεσε το σύνολο του οπλισμού που έφεραν οι Τούρκοι. Πολεμικά τυφέκια, ασύρματοι, κιάλια νυκτός και λοιπά. Τουλάχιστον τρεις στρατιώτες εκτελέστηκαν, ενώ κάποιοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το φυλάκιο.

0A5436D0 8FC5 48D0 BD33 A95AC925992B

Οι δυνάμεις των Κούρδων μαχητών προβαίνουν σε συνεχή χτυπήματα κατά των τούρκων και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό τους, επιτυγχάνοντας βαρύτατα πλήγματα. Γκρεμίζοντας έτσι τον μύθο της ισχυρής Τουρκίας, που όποτε τολμά να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με στρατιωτικές δυνάμεις, συνθλίβεται. Γι’ αυτό όπως έχουμε αποκαλύψει, χρησιμοποιεί Drones ή ισλαμιστές τρομοκράτες στις πολεμικές συρράξεις.

Πάντως η πολεμική βιομηχανία της Τουρκίας έχει προχωρήσει. Τα πολεμικά τυφέκια που έπεσαν στα χέρια των Κούρδων μαχητών, είναι κατασκευασμένα στην Τουρκία.061243EF 6AD8 4913 87AE 3E9C60FA2397

Σχόλια