Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Χαφτάρ: "Οι Τούρκοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φύγουν από τη Λιβύη ειρηνικά ή με πόλεμο"

Ο Στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ, διοικητής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, επιβεβαίωσε ότι ο πόλεμος εναντίον της Τουρκίας και των μισθοφόρων της στη Λιβύη άρχισε να εμφανίζεται στον ορίζοντα. 

Ο Χαφτάρ είπε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα: "Οι Τούρκοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φύγουν από τη Λιβύη, ειρηνικά ή με πόλεμο". Πρόσθεσε, "Πρέπει να στοχεύσουμε με τα όπλα τον τουρκικό εχθρό...Πρέπει να δείξουμε τα όπλα μας στον τουρκικό εχθρό 

Ο Χαφτάρ τόνισε ότι. δεν θα υπάρξει σταθερότητα στη Λιβύη όσο η τουρκία μας θεωρούν ως αποικία, προσθέτοντας ότι η Τουρκία και οι μισθοφόροι της συνεχίζουν να κινητοποιούνται για τον πόλεμο, τονίζοντας ότι ο λιβυκός στρατός θα ανταποκριθεί δυναμικά εάν ρίξουν και μια μόνο σφαίρα. 

Χθες, Τετάρτη , ο στρατός της Λιβύης είπε ότι είχε εντοπίσει πλήθος τρομοκρατικών ομάδων και μισθοφόρων σε ολόκληρη την πόλη Μισουράτα, επισημαίνοντας ότι ένοπλες πολιτοφυλακές ετοιμάζονταν να επιτεθούν στις πόλεις Σιρτ και Αλ Τζουφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.