"Βόμβα" Πέτσα...αντί για 2,1 εκατ. εμβολιασμοί τον μήνα μόνο 150 χιλιάδες τον Ιανουάριο...

"Βόμβα" έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα το πρωί στα "Παραπολιτικά FM", λέγοντας ότι οι δόσεις για τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο ή όπως είπε και μέσα στο Δεκέμβριο, θα είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου που σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα. Μάλιστα ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ως κακό νέο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέθεσε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα και ότι είναι βέβαιο πως οι μάσκες οι αποστάσεις και όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψουν για αρκετούς μήνες μέσα στο 2021. 

Σας θυμίζουμε τις δηλώσεις Πέτσα στις 26/11/2020 ....

Οι ανακοινώσεις και τα μηνύματα που φτάνουν από Ευρώπη και Αμερική δείχνουν ότι μπορεί να έχουμε ασφαλή εμβόλια περί τα τέλη Δεκεμβρίου, τόνισε ο Στέλιος Πέτσας λέγοντας ότι «πολλές εταιρείες προχωρούν σε αποτελεσματικά και ασφαλή εμβόλια, με πλάνο το τέλος Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου».

Προς την κατεύθυνση αυτή ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι θα υπάρχει «η δυνατότητα να εμβολιάζονται περίπου 2.100.000 Έλληνες τον μήνα». Μάλιστα έθεσε ως ορόσημο το τέλος Ιουνίου όπου όπως είπε «το σύνολο του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου» και τόνισε ότι το σχέδιο της υπουργείου Υγείας «περιλαμβάνει πάρα πολλά εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα».

Σχόλια