Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Άρης Πορτοσάλτε: “Να κοπεί 10% ο μισθός των Δημοσίων Υπαλλήλων για να πάρουν δώρο οι υγειονομικοί..." (βίντεο)

Άρης Πορτοσάλτε: Επειδή έχει ανοίξει η ψαλίδα μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα...

έλεγα λοιπόν να τολμήσει η κυβέρνηση να κόψει ένα 10% από τους μισθούς του δημόσιου τομέα και αυτά τα χρήματα που θα κερδηθούν να δοθούν δώρο στους υγειονομικούς...

Ο ορισμός του λαϊκισμού και κοινωνικού αυτοματισμού...


Υ.Γ 

Είναι άξιο απορίας πως δεν σκέφτηκε ο κ. Πορτοσάλτε και δεν είπε κουβέντα... να γυρίσουν πίσω τα 20 εκατ. της λίστας Πέτσα και αυτά που ετοιμάζονται να δώσουν πάλι στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.