DW : Η ΕΕ να μετριάσει την αντιτουρκική ρητορική από το Παρίσι ή την Αθήνα !!

Και η ΕΕ τί θα πρέπει να κάνει; 

“Καταρχήν, να επιτύχει πολιτική και στρατιωτική

αποκλιμάκωση στην ανατολική Μεσόγειο και να μετριάσει την αντιτουρκική ρητορική από το Παρίσι ή την Αθήνα. 

Αφετέρου, να συνενώσει όλη την ΕΕ πίσω από την ειρηνευτική διαδικασία υπό την αιγίδα των ΗΕ. Μόνο τότε μπορεί να επιτύχει δύο σημαντικούς στόχους: ρόλο στη μελλοντική διαμόρφωση της Λιβύης και μείωση των πολιτικών παρενοχλήσεων της Τουρκίας στη Μεσόγειο”. 

Αυτά γράφει μεταξύ άλλων η Μπάρμπαρα Βέλεζ, κύρια ανταποκρίτρια της Deutsche Welle (DW) στις Βρυξέλλες, σε χθεσινό άρθρο της DW με τίτλο “Να μετριάσει την αντιτουρκική ρητορική από το Παρίσι ή την Αθήνα”

Σχόλια

  1. Γνωστό ότι η DW είναι κρατική. Η προβολή όμως της είδησης χωρίς σχόλια της επικρατούσας κατάστασης, με πρωταγωνιστή τις προκλητικές ενέργειες και εμπρηστικές δηλώσεις των Ερντογκάν, Τσαβούσογλου, Αράκ κλπ, κλπ κατά μελών της ΕΕ, ούτε κουβέντα. Εμείς συνεχίζουμε να πιπιλάμε την καραμέλα των κυρώσεων................ Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τη χαλαρή αντίθεση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.