Επίθεση ΣΚΑΪ σε Χαρδαλιά επειδή ζήτησε από τα κανάλια τα αυτονόητα...

Την ενόχληση του δήλωσε το skai.gr σε ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Η άστοχη στόχευση του κ. Χαρδαλιά», σχετικά με κάποιες δηλώσεις του

υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας στην χθεσινή ενημέρωση. Γιατί ενοχλήθηκε ο Σκάι; Διότι ο Νίκος Χαρδαλιάς απαίτησε από όλους να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα. Και από τους καναλάρχες και από τους δημοσιογράφους. Εκτός εάν οι καναλάρχες και οι μεγαλοπαρουσιαστές είναι υπεράνω κάθε νόμου, όπως άλλωστε αποδεικνύεται από την ασυδοσία τους. 

Ένα μεγάλο μπράβο στον Νίκο Χαρδαλιά που απαίτησε το αυτονόητο…

Το άρθρο σχολιάζει τις συστάσεις που απηύθυνε ο Νίκος Χαρδαλιάς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημόσια και ιδιωτικά, να προσαρμοστούν στα συγκεκριμένα κριτήρια, καλώντας τα να μειώσουν στον «απολύτως απαραίτητο αριθμό» τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο.

«Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την ενόχληση των εργαζόμενων στα ΜΜΕ τόσο στο τομέα της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας», αναφέρει το άρθρο και συνεχίζει:

«Σε μια περίοδο που μετά το πρώτο lockdown, ήρθε το δεύτερο και καλούμε τον κόσμο να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι, τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καλούνται να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη ένταση, για να ενημερώσουν τους πολίτες περισσότερες ώρες αλλά και να τους ψυχαγωγήσουν καθώς, η «καταραμένη πανδημία» και ο εγκλεισμός έχoυν προκαλέσει στους περισσότερους άγχος και κατάθλιψη.

Μάλιστα την παρούσα στιγμή, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού τομέα που προσέρχονται καθημερινά στη δουλειά τους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, αλλά και με άγχος και φόβο, το κάνουν με αίσθημα ευθύνης για τις ανάγκες των πολιτών, που μένουν σπίτι.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως αναφέρουν άνθρωποι των ΜΜΕ, πως ο κ. Χαρδαλιάς κάνει υποδείξεις και συστάσεις, λες και γνωρίζει τις ανάγκες των τηλεοπτικών μέσων σε ανθρώπινο δυναμικό για να παραχθεί η αυξημένη λόγω των συνθηκών απαιτούμενη ενημέρωση, αλλά και η εναλλακτική ψυχαγωγία, για τους πολίτες που καλούνται να μείνουν μέσα στο σπίτι.

Σίγουρα πάντως αυτό που τους ενόχλησε πιο πολύ -όπως λένε- είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς σε απευθείας σύνδεση από τα τηλεοπτικά μέσα, τα οποία εγκαλεί, στοχοποίησε εργαζόμενους και επιχειρηματίες των ΜΜΕ, στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού».

Σχόλια