Οι «φίλοι μας» οι Ιταλοί...υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με το Κατάρ!

 


Η Ιταλία έπαιξε βρώμικο και ανθελληνικό ρόλο τορπιλίζοντας την επιβολή κυρώσεων της ΕΕ σε βάρος της Τουρκίας. 

Τώρα συνεχίζει και προκαλεί δίπλα εκπαιδεύοντας τις δολοφονικές δυνάμεις του Κατάρ.

Σε μία προκλητική συμφωνία που απειλεί ολόκληρη την περιοχή προέβη η αδίστακτη Ιταλία, κατά την επίσκεψή του ιταλού υπουργού άμυνας Γκουερίνι στο Κατάρ. Η Ιταλία που φαίνεται ότι μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζει τίποτα και δεν διστάζει να εξοπλίζει χώρες – δολοφόνους όπως η Τουρκία και το Κατάρ.

Ο ιταλός υπουργός άμυνας λοιπόν υπέγραψε διμερή συμφωνία για συνεργασία σε θέματα στρατιωτικής βιομηχανίας, αλλά ακόμα χειρότερα, για την εκπαίδευση των πιλότων του Κατάρ! Την ίδια στιγμή δηλαδή που η Ελλάδα συνάπτει στρατιωτική συμφωνία με τα Εμιράτα που έχουν κάνει στροφή προς την Δύση και έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους με το Ισραήλ, η Ιταλία συνεχίζει να εξοπλίζει τις δυνάμεις που αποσταθεροποιούν την περιοχή!

Η συμφωνία που είναι πενταετούς διάρκειας υπεγράφη μεταξύ της πολεμικής αεροπορίας της Ιταλίας και της πολεμικής αεροπορίας του Κατάρ. Περιλαμβάνει την εκπαίδευση καταριανών πιλότων στις αντίστοιχες ιταλικές βάσεις. Πιλότοι οι οποίοι προορίζονται για τις πολεμικές επιχειρήσεις της αεροπορίας του Κατάρ.Επιχειρήσεις που στρέφονται κατά των δυτικών συμφερόντων!

Η συμφωνία αυτή ισχυροποιεί την στρατιωτική συνεργασία Κατάρ και Ιταλίας, ενώ το εχθρικό προς την Δύση Κατάρ θα αποκτήσει εκπαίδευση δυτικού τύπου, η οποία μάλιστα θα γίνει σε προηγμένο κέντρο που θα κατασκευαστεί ειδικά στην Ιταλία γι’ αυτό το σκοπό, για την εκπαίδευση πτήσεων και θα αποτελέσει διεθνή αναφορά στην εκπαίδευση πιλότων μαχητικών αεροσκαφών.

Με απλά λόγια, η Ιταλία θα εκπαιδεύσει αυτούς που μελλοντικά θα στραφούν κατά της Ελλάδας, της Κύπρου και άλλων δυτικών ή συμμαχικών προς την Ελλάδα χωρών. Ντροπή. 

Σχόλια