Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Αντώνης Διαματάρης: Ο ΟΗΕ ζητά από την Ελλάδα να σταματήσει τις κακοποιήσεις προσφύγων


Το κείμενο που ακολουθεί δεν το έγραψε εκπρόσωπος κάποιας απο τις γνωστές ΜΚΟ που προπαγανδίζουν αισχρά κατά της χώρας μας, ουτε Τούρκος δημοσιογράφος...

Το έγραψε πριν τρεις ημέρες στην σελίδα του στο Facebook, ο πρώην  υφυπουργός εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης που παραιτήθηκε τον Δεκ. του 2019 μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τους τίτλους σπουδών του...

"Ο Οργανισμός Προσφύγων του ΟΗΕ ζητά από την Ελλάδα να σταματήσει τις κακοποιήσεις προσφύγων και την εξαναγκαστική τους επιστροφή στην Τουρκία, σύμφωνα με πολλαπλές καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους.

Αναγκάζοντας πρόσφυγες να επιστρέψουν στον τόπο από τον οποίον ξεκίνησαν το ταξίδι τους αποτελεί σοβαρή παράβαση του διεθνούς νόμου «για την ασφαλή δίαυλο και προστασία προσφύγων».

Δεν το κάνει μόνο η Ελλάδα αυτό. Η Γαλλία, η Κροατία, η Ισπανία και η Ιταλία κάνουν το ίδιο.

Δεν μειώνει, αυτό την παρανομία ούτε και την ηθική διάσταση του θέματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.