Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ο βουλευτής Κ. Μπογδάνος κατά Υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας...

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά Ιπτάμενου Υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας για

κάποια αναπαραγωγή σχολίου στο facebook. 

Ο καθένας έχει δικαίωμα προσφυγής στη Δικαιοσύνη αν νομίζει ότι θίγεται, αλλά όπως έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές στη ΝΔ το ΄χουν παρακάνει.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως είναι η επιλεκτική ενεργοποίηση του ΓΕΑ που γι΄ αυτή την υπόθεση κινητοποιήθηκε για να τιμωρήσει τον Ιπτάμενο που επαναλαμβάνουμε δεν είναι συντάκτης του σχολίου που ο βουλευτής θεωρεί ότι τον συκοφαντεί.

Διαβάστε την συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.