Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Αποκτήσαμε και "Δόγμα Μητσοτάκη για την Εθνική Άμυνα" !!

Διαβάσαμε πρόσφατο άρθρο του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Δαβάκη στα ΝΕΑ, με τίτλο "Το Δόγμα Μητσοτάκη για την Εθνική Άμυνα"

Γράφει ο κ. Δαβάκης σε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα...

Οι ανωτέρω επισημάνσεις συνηγορούν στο γενικότερο συμπέρασμα ότι οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη δεν αποτελούν απλώς ένα συνεκτικό κυβερνητικό σχέδιο, αλλά είναι αποτύπωση ενός νέου τρόπου σκέψης, ενός ολιστικού «δόγματος Μητσοτάκη» για την Εθνική Άμυνα, το οποίο στοχεύει στην ταχεία αναβάθμιση της στρατιωτικής μας ισχύος, και στην ισχυροποίηση της σύζευξής της με τη διπλωματία και την οικονομία....

ΥΓ 

Δόγμα Τρούμαν γνωρίζαμε πως υπάρχει...

Τώρα αποκτήσαμε και "Δόγμα Μητσοτάκη για την Εθνική Άμυνα"...

Καλό το "λιβάνισμα" και οι "αγιογραφίες" αλλά το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.