Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Η Μέρκελ θέλει να καθίσει στο τραπέζι Μητσοτάκη και Ερντογάν πριν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ (video)

Νέα παρέμβαση της Άγκελα Μέρκελ στα ελληνοτουρκικά, καθώς όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, η Γερμανίδα καγκελάριος επιδιώκει να γίνει τριμερής συνάντηση

Ελλάδας, Τουρκίας, Γερμανίας, πριν την ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, υπάρχουν δύο προβλήματα γι’ αυτή τη συνάντηση: αφενός η Άγκυρα ζητά να ακυρωθεί η συμφωνία μερικής οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών Ελλάδας-Αιγύπτου και αφετέρου, η Αθήνα ζητά να αποσυρθούν τα τουρκικά πλοία.
Οι δύο πλευρές φαίνεται να δέχονται πιέσεις και από την πλευρά των ΗΠΑ, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες από το Βερολίνο- οι κινήσεις που γίνονται από τη Γερμανία είναι σε πλήρη συνεννόηση με την αμερικανική πλευρά.

newsbreak.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.