Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Άγριο κράξιμο στον Ερντογάν, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ για τα ελληνοτουρκικά από Γερμανό δημοσιογράφο-Βίντεο

Το βίντεο είναι από την Γερμανία και αυτό το κάνει και πιο σημαντικό με δεδομένη τη φιλοτουρκική στάση της Μέρκελ.
Ο Γερμανός δημοσιογράφος “ξεγυμνώνει” τον Ερντογάν και το καθεστώς του, αποκαλύπτοντας στο γερμανικό κοινό ότι πρόκειται για έναν κλέφτη ταραξία στην περιοχή της Μεσογείου. Δεν αλλάζει τίποτα ένα βίντεο στη γερμανική πολιτική, αλλά παρόλα αυτά είναι σημαντικό η κοινή γνώμη να ακούει την αλήθεια. Είναι ένα αντίδοτο στον ορυμαγδό ψευδών που ακούγονται στην Γερμανία για την Ελλάδα και την Τουρκία. Ο δημοσιογράφος ασκεί δριμύτατη κριτική σε ΕΕ και ΝΑΤΟ για την απόλυτη αδιαφορία τους.

militaire.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.