Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Σάρλ Μισέλ: Ενδέχεται να κληθούν και τρίτες χώρες στις συζητήσεις της Ελληνοτουρκικής κρίσης (βίντεο)

Τρίτες χώρες ενδέχεται να κληθούν στις συνομιλίες που στοχεύουν στην αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δήλωσε σήμερα ο ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σάρλ Μισέλ, δήλωσε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ότι ελπίζει ότι θα υπάρξει σύντομα δέσμευση για συνομιλίες και ότι μια διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη συμμετοχή πολλών χωρών θα μπορούσε να βοηθήσει στη διευκόλυνση μιας συμφωνίας. "Συζητάμε την ιδέα μιας πολυμερούς διάσκεψης διότι, πέραν του διμερούς διαλόγου, υπάρχει πιθανώς η ανάγκη να παρουσιαστούν οι διάφορες χώρες στο τραπέζι προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα διαφορετικά θέματα (θαλάσσια θέματα, ενεργειακά, ασφάλειας,ανάπτυξης...) ", δήλωσε ο Μισέλ. 

Δείτε το βίντεο


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.