Μετά από αυτό πως μπορεί να θεωρείται η Τουρκία μέλος του ΝΑΤΟ;

Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX στη Ρωσία μετά από αίτημα της. Συγκεκριμένα η ναυτική υπηρεσία της Αττάλειας εξέδωσε 2 Navtex για στρατιωτικές ασκήσεις του Ρωσικού Ναυτικού.
Την Navtex για την περιοχή ανατολικά της Κύπρου, η Ρωσία λογικά όπως κάνει ως συνήθως την αιτήθηκε από την Κύπρο.... και η Τουρκία προφανώς παρεμβαίνοντας εξέδωσε άλλη! 
Δηλαδή η Τουρκία παρόλο,που είναι μέλος του ΝΑΤΟ, εξέδωσε παράνομη και ψεύτικη NAVTEX για ασκήσεις του ρωσικού στόλου.
6F7145EF FADD 44C7 ABD4 3B4FDC9C113BΗ Ελλάδα έχει μοναδική ευκαιρία να ζητήσει την αποπομπή της Τουρκίας από την νοτιοατλαντική συμμαχία. Εάν το ΝΑΤΟ δεν το πράξει, τότε δικαιώνει τον Εμάνουελ Μακρόν όποιος υποστήριζε ότι η συμμαχία είναι «εγκεφαλικά νεκρή».
 Τελευταία ενημέρωση
Διαψεύδεται τόσο από την Ρωσία όσο και από την Κύπρο η δήθεν συνεργασία Ρωσίας – Τουρκίας. Και ειδικά οι Ρωσοτουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις
Η τουρκική NAVTEX δεν ζητήθηκε ποτέ από τη Ρωσία!
4B568B66 506E 4060 AC78 C60FB2D0B4C5Κάθετη διάψευση τόσο από τη Μόσχα όσο και από τη Λευκωσία της ειδησης ότι η Ρωσία ζήτησε άδεια από την Τουρκία για να προβεί σε ασκήσεις ανατολικά της Κύπρου. Η Ρωσία διαψεύδει επίσης ότι πρόκειται να διενεργήσει κοινές ασκήσεις με τον τουρκικό στόλο στην περιοχή.
Το τηλεγράφημα του κυπριακού πρακτορείου ειδήσεων
Ειδικά η Λευκωσία μέσω του εκπροσώπου της διαψεύδει κάθετα τις φήμες περί τουρκικής NAVTEX που αφορούσε τον ρωσικό στόλο. Αντιθέτως, επιβεβαίωσε πως η Λευκωσία είχε ενημερωθεί από την Ρωσία για την άσκηση και είχε εκδώσει σχετική NOTAM.
Εδώ λοιπόν φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με μία εκστρατεία προπαγάνδας που σκοπό είχε ένα διάρρηξη τις σχέσεις Ελλάδας, Κύπρου και Ρωσίας. Καλό θα είναι ειδικά για την Ελλάδα, να ασχοληθούν λίγο με αυτή την διασπορά προπαγάνδας που έχει εθνικές διαστάσεις.


Σχόλια