Η Κύπρος δεν δίνει συγχωροχάρτι, ασκεί βέτο για την Τουρκία!


Μάθημα πατριωτισμού και αξιοπρέπειας από τον υπουργό εξωτερικών της Κύπρου, Νικόλαο Χριστοδουλίδη

Προερχόμενος στην σύνοδο των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ, ξεκαθάρισε ότι «Η αντίδραση της ΕΕ σε κάθε παραβίαση αξίας και αρχής πρέπει να είναι σταθερή και όχι α λα καρτ»! 

Την ίδια στιγμή που η επίσημη ανακοίνωση για τα θέματα που θα συζητηθούν στη σύνοδο, αποτελεί ντροπή και εξαπάτηση για τους έλληνες αλλά και όλους τους ευρωπαίους πολίτες. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αορίστως ότι ένα από τα θέματα συζήτησης θα είναι και η Τουρκία, ενώ στη συνέχεια δίνονται επαρκείς λεπτομέρειες για όλα τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης!!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Κύπρος είναι αποφασισμένη να θέσει βέτο σε οποιαδήποτε απόφαση θα αφορά κυρώσεις σε τρίτη χώρα, όπως παραδείγματος χάριν η Λευκορωσία, εάν πρώτα δεν επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία. 

Την ίδια στιγμή δηλαδή που η Ελλάδα διά στόματος του έλληνα πρωθυπουργού δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, η Κύπρος κρατά ψηλά την σημαία της αξιοπρέπειας του ελληνισμού. Δυστυχώς την ίδια γραμμή είναι και ο Νίκος Δένδιας, αφού στην ανακοίνωση διαβάζουμε για συζήτηση περί των σχέσεων της ΕΕ και της αφρικανικής ένωσης, του Λιβάνου και οτιδήποτε άλλο εκτός από κυρώσεις στην Τουρκία.

Μπράβο στην Κύπρο, ντροπή στην Ευρώπη...

Σχόλια