Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Σύμβουλος του Μπορέλ υποστηρίζει τις τουρκικές θέσεις!

Η ειδική σύμβουλος του Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ για τις εξωτερικές υποθέσεις Νάταλι Τότσι έκανε retweet (κοινοποίηση) σε μια ανάρτηση δημοσιογράφου του
EUοbserver, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Τουρκία έχει «κάποιο δίκιο» στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Koert Debeuf ανήρτησε έναν χάρτη της ανατολικής Μεσογείου με τις θαλάσσιες ζώνες προκαλώντας την οργή αρκετών Ελλήνων και απαντώντας σε αυτήν σχολίασε πως «τα ελληνικά χωρικά ύδατα είναι λίγο εκτός αναλογίας  σε σύγκριση με τα τουρκικά», για να προσθέσει «Δεν είπα ότι η Ελλάδα δεν έχει δίκιο, νομικά. Απλώς λέω ότι αυτή η θαλάσσια διαίρεση φαίνεται λίγο άδικη για την Τουρκία».
Το θέμα βέβαια δεν είναι τόσο το τι λέει ο Debeuf, αλλά το ότι η Τότσι, με τη θέση που κατέχει, ουσιαστικά υποστηρίζει αυτό που λέει η Τουρκία!
newsbreak.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.